Forstå displayet og LED-indikatoren

Foran på højttaleren findes en indikator, der viser Wi-Fi®-status. Lamperne under indikatoren lyser og viser højttalerens tilstand.

Displayet på en SoundTouch-højttaler, der viser placeringen af Wi-Fi-indikatoren

Wi-Fi-indikator

IndikatoraktivitetTilstand
Blinker hvidtSøger efter Wi-Fi-netværk
Lyser hvidt (dæmpet)Strømbesparingstilstand og tilsluttet et Wi-Fi-netværk
Lyser hvidt (kraftigt)Højttaler er tændt og tilsluttet Wi-Fi-netværk
Lyser gultHøjttaler er i opsætningstilstand
Blinker gultFrakoblet Wi-Fi-netværk
SlukketNetværk deaktiveret

Ikoner på displayet

Displayet viser højttaleroplysninger og -ikoner og kan inkludere album eller kunstner.

Ikon for Wi-Fi-netværk

Søger efter Wi-Fi-netværk

Lydstyrke-ikon

Lydstyrken justeres

Ikon for musikbibliotek

Musikbibliotek afspilles

Ikon for lyd i flere rum

Lyd i flere rum er aktiv

AUX-ikon

Auxiliary-tilstand er aktiv

Bluetooth-ikon

Bluetooth®-kilde er aktiv

Forudindstillingsikon

Forudindstilling er valgt

Ikon for Spring fremad

Sådan går du videre til det næste nummer

Ikon for Spring tilbage

Går tilbage til forrige nummer

Pause-ikon

Lyden er stoppet midlertidigt

Stop-ikon

Lyden er stoppet