Problemer med at bruge Bose Færdighed til Amazon Alexa

Bose Færdighed til Alexa gør det muligt for dig at afspille musik på dine SoundTouch-systemer ved at tale med en Amazon Alexa-aktiveret enhed. Færdigheden er kompatibel med alle SoundTouch-systemer.

Hvis du har problemer med at gennemføre en SoundTouch-kommando med Alexa:

Prøv at omformulere kommandoen. Alexa kan fortolke vendinger på forskellige måder, så prøv at omformulere kommandoen

Hvis Alexa ikke kan'finde dit system:

• Afspil noget på systemet uden at bruge Alexa (det vil sige, afspil noget ved hjælp af system knapperne – for relevante systemer – eller brug SoundTouch-appen). Det kan være med til at genetablere en forbindelse
  • Få Alexa til at søge efter tilsluttede enheder ved at sige: "Alexa, find mine enheder"
  • Nulstil systemet ved at frakoble strømledningen i et minut (på SoundTouch Portable skal systemet nulstilles ved at holde AUX-knappen nede i ca. 15 sekunder, indtil displayet ikke viser noget)
  • Nulstil Alexa-enheden ved at frakoble strømledningen i et minut

Anvend typiske navne for rum i dine SoundTouch-systemer for at Alexa kan finde dem (brug for eksempel "Kontor," "Soveværelse" eller "Stue" i stedet for "John's kontor," "Soveværelse3" or "ST300 Stue"). Du skal også bruge almindelig skrivemåde i navne (for eksempel "Forældresoveværelse" i stedet for "Forældre soveværelse"). Undgå specielle tegn eller tal i systemnavne

For at omdøbe et SoundTouch-system skal du åbne SoundTouch-appen og vælge Menu (≡) > Indstillinger > Højttalerindstillinger > [system name], og derefter trykke eller klikke på feltet "Hæjttalernavn" for at redigere navnet

Hvis du ikke kan betjene en musiktjeneste, skal du sikre dig, at tjenesten er tilføjet til Amazon Alexa-appen ved at gå til Menu > Indstillinger > Musik & medier. Når den er tilføjet, skal du bede Alexa om at afspille tjenesten på dit system ved at bruge det navn, du gav systemet i SoundTouch-appen. Hvis du for eksempel kaldte systemet "Køkken," skal du sige: "Alexa, spil jazz i Køkkenet."

Hvis musikken ikke er synkroniseret eller ikke kan afspilles i to eller flere rum, skal du sikre dig, at færdigheden Bose SoundTouch Control er aktiveret i Amazon Alexa-appen. Færdigheden gør det muligt at betjene SoundTouch-specifikke funktioner, herunder gruppeafspilning. Du kan få flere oplysninger ved hjælp af færdigheden Bose SoundTouch Control, til Amazon Alexa.

Hvis lyden stopper og derefter starter igen på et SoundTouch-system, skal du sikre dig, at ingen taler med Alexa. Hvis Alexa afspiller musik fra det's egen højttaler, bliver musikken svagere, når du taler til Alexa. Hvis Alexa afspiller musik på et (eller flere) tilsluttet/-ede SoundTouch-system(er), vil musikken på de(t) pågældende system(er) slukke for lyden, når du taler til Alexa

I Alexa-appen skal du deaktivere og derefter genaktivere Bose Færdighed.