Gratis fragt for ordrer på 345 DKK eller mere samt gratis returfragt.

Dialogtilstand

Dialogtilstand giver optimal lydkvalitet ved programmer, der kun er dialogbaserede, såsom nyheder og talkshows. Følg disse trin for at aktivere eller deaktivere dialogtilstand:

Ret fjernbetjeningen mod systemet

tryk og hold på knappen dialog modepå fjernbetjeningen. indikatorlampen på systemet blinker tre gange for at indikere, at ændringen er sket

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback