Enheden reagerer ikke på kommandoer fra fjernbetjeningens knapper

Hvis din enhed ikke reagerer på fjernbetjeningen, kan du prøve følgende:

Ikke alle funktioner er kompatible med alle Android- og iOS-enheder. Mht. Apple-enheder, se Kompatible Apple-enheder. Mht. Samsung-enheder, se Kompatible Samsung Galaxy-enheder.

For funktioner med flere tryk: Variér knaptrykkenes hastighed

Prøv at fjerne ethvert etui eller beskyttende hylster fra enheden

Kontrollér, at hovedtelefonindgangen er fri for snavs