Gratis fragt for ordrer på 345 DKK eller mere samt gratis returfragt.

Sletning af et musikbibliotek fra SoundTouch

Gælder for:

mere...

Hvis du vil slette et eksisterende musikbibliotek fra din SoundTouch-konto, skal du følge disse trin:  

Åbn SoundTouch-appen

Vælg Menu (≡) i øverste venstre hjørne
Bemærk: Hvis menuikonet (≡) ikke er synligt på stationære computere og tablets, kan menuen allerede være åben

Vælg Indstillinger > Musiktjenester

Vælg "Musikbibliotek på computer" eller "Musikbibliotek på NAS", afhængigt af hvor dit bibliotek er gemt

Vælg "FJERN MUSIKBIBLIOTEK"

Vælg "FJERN" for at bekræfte

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback