Dataoverførselslampe

Gælder for:

visse forhold kan påvirke telefonens evne til at overføre data korrekt til bluetooth®-docken. dette kan påvirke kvaliteten af lyden fra dit sounddock 10-system.

dataoverførselslampen på docken angiver, hvor godt bluetooth® -docken modtager data fra din tilsluttede bluetooth®-musikenhed.

bemærk: nogle telefoner kan ikke overføre data hurtigt nok til at forhindre lampen i at blinke.

lyser:
ikke påvirket

langsomt blink (tændt længere end slukket):
kan være påvirket

blinker hurtigt (tændt og slukket i lige lang tid):
er sandsynligvis påvirket

Hvis lydkvaliteten påvirkes:

• Flyt enheden tættere på systemet, eller flyt den et andet sted hen
  • Flyt enheden væk fra alle apparater, der genererer elektromagnetisk stråling, f.eks. en mikrobølgeovn, en anden Bluetooth®-enhed eller en trådløs computernetværksrouter
  • Reducer det antal programmer, der kører på din telefon eller enhed
  • Frakobl enheden, og tilslut den igen