Sådan tænder og slukker du for dine Frames

Sådan tænder du

Tryk på knappen på højre brillestang for at tænde for dine Frames. Statuslyset er konstant hvidt i 2 sekunder og lyser derefter i overensstemmelse med Bluetooth® forbindelsesstatus. En stemmemeddelelse fortæller dig, hvad status er for batteriniveau og Bluetooth .

Tænd/sluk-knap og statuslys for Bose Frames

Sådan slukker du

Vend bunden i vejret på solbrillerne i to sekunder. Statuslyset er konstant hvidt og skifter derefter gradvist til sort.

Bemærk: Når solbrillerne er slukket, kan du bevæge dem i enhver retning.

Vend dine Frames for at slukke for dem

Automatisk slukning

Automatisk slukning sparer på batteriet, når dine Frames ikke anvendes. Dine Frames slukkes, når lyden er stoppet, og du ikke har bevæget dem i 5 minutter.

Tryk på knappen på den højre brillestang for at tænde dine Frames.