Betjening af højttaleren med en anden fjernbetjening

Gælder for:

Du kan betjene din højttaler med den medfølgende fjernbetjening eller med en anden fjernbetjening.

Hvis dit tv understøtter HDMI-CEC, skal du slutte det til din Bose-højttaler med et HDMI-kabel. HDMI-CEC gør det muligt for din højttaler at modtage lydstyrkekommandoer og automatisk at tænde eller slukke med dit TV. På den måde kan du fortsætte med at bruge din nuværende fjernbetjening, som du kender, til at betjene din Bose-højttaler

Tip: Hvis du ikke kan betjene din højttaler, skal du kontrollere, at CEC og ARC er aktiveret i TV-menuen. TV'er kan referere til CEC ved forskellige navne.

Hvis dit TV ikke har HDMI eller ikke understøtter HDMI-CEC, kan du bruge en tredjeparts programmerbare IR-fjernbetjening