Kontrol af systemet ved hjælp af en ikke-Bose fjernbetjening

Du kan programmere en tredjepartsfjernbetjening, som f.eks. fjernbetjeningen til din kabel-/satellitmodtager, til at styre soundbaren. Se brugervejledningen til din tredjepartsfjernbetjening eller webstedet for at få instruktioner. Den eksterne kode, der bruges til at konfigurere en ikke-Bose fjernbetjening til at betjene soundbaren, bestemmes af tredjemand og er ikke Bose bekendt.

Når tredjepartsfjernbetjeningen er programmeret, styrer den soundbarens grundlæggende funktioner, som f.eks. tænd/sluk og lydstyrke.

Bemærk: Ikke alle tredjepartsfjernbetjeninger er kompatible med soundbaren. Fjernbetjeningen skal understøtte infrarøde signaler for at kunne betjene soundbaren.