Sådan bruger du Bose Færdighed til Amazon Alexa (video medfølger)

Gælder for:

mere...

Bose Færdighed til Alexa gør det muligt for dig at afspille musik på dine SoundTouch-systemer ved at tale med en Amazon Alexa-aktiveret enhed. Denne færdighed er kompatibel med alle SoundTouch-systemer.

Bemærk: Amazon Alexa er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Sådan kommer du i gang

Åbn SoundTouch-appen, og installér alle tilgængelige opdateringer. Når du åbner SoundTouch-appen, bliver du' mindet om, at der en opdatering til dit system. Hvis du får denne besked, skal du installere  den tilgængelige opdatering

Link din SoundTouch-konto til Alexa-appen. Hvis du ikke' har en Alexa-app, skal du installere den fra din mobile enhed's App Store. Derefter skal du logge på appen med din Amazon-konto:

• På din mobile enhed skal du åbne Amazon Alexa-appen
  • Fra appen skal du vælge "Færdigheder" (Skills)
  • I søgefeltet skal du indtaste "Bose" og derefter vælge søgeikonet
  • Vælg Bose Færdighed i søgeresultaterne
  • Vælg "Aktivér"
  • Når du bliver bedt om det, skal du indtaste dit SoundTouch-kontobrugernavn og din adgangskode

Link til dine musiktjenester i Alexa-appen Bose Færdighed til Alexa understøtter Amazon Music, Pandora, TuneIn, SiriusXM og iHeartRadio. Hvis du vil bruge disse tjenester, skal du tilføje en eller flere af dem til Alexa-appen:

• På din mobile enhed skal du åbne Amazon Alexa-appen
  • Fra appens menu skal du vælge "Indstillinger > Musik og medier"
  • Vælg den ønskede musiktjeneste
  • Vælg "Tilknyt konto til Alexa" og indtast dine kontooplysninger til denne musiktjeneste

Nu er du klar til at bruge Alexa sammen med dine SoundTouch-systemer

Bare bed Alexa om at betjene dit SoundTouch-system. Sørg for at bruge det navn, du gav systemet i SoundTouch-appen. Hvis du f.eks. kaldte dit system "Kitchen", kan du prøve disse kommandoer:

• Alexa, spil noget jazz i køkkenet.
  • Alexa, skru op for lyden i køkkenet.
  • Alexa, hvad bliver der spillet i køkkenet?

Brug færdigheden Bose SoundTouch Control for yderligere betjeningsmuligheder

For yderligere styring af dit SoundTouch-system skal du bruge færdigheden Bose SoundTouch Control til Alexa. Denne færdighed gør det muligt at betjene SoundTouch-specifikke funktioner på dit Bose-systemer – f.eks. forudindstillinger, strømstyring og afspilning af den samme musik på alle SoundTouch-højttalere – ved f.eks. at sige: "Alexa, ask Bose to play preset 3 on all SoundTouch speakers." Du kan få flere oplysninger ved hjælp af færdigheden Bose SoundTouch Control, til Amazon Alexa.