Betjening af tilsluttede enheder

Følg disse trin for at betjene andre enheder ved hjælp af Lifestyle®-systemets fjernbetjening:

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle®-systemet

tryk på setup på konsolenheden

Setup

på fjernbetjeningen skal du trykke på pil ned for at fremhæve "[kilde] setup" og trykke på ok for at bekræfte ([kilde] angiver typen af enhed, f.eks. blu-ray disc™-afspiller, kabelboks, spillekonsol osv.)

tryk på pil ned for at fremhæve:

"opsætning af fjernbetjeningen" – hvis du har den originale fjernbetjening til enheden

"manuel indtastning af kode til fjernbetjeningen" - hvis du ikke har den originale fjernbetjening til enheden, eller hvis ir ikke genkendes af systemet

tryk på ok, og følg instruktionerne på skærmen

Fjernbetjeningen sender IR-kommandoer til tv'et for yderligere kontrol. Når tv-kilden er valgt, sender Bose®-fjernbetjeningen yderligere IR-kommandoer til tv'et. Hvis den korrekte fjernbetjeningskode er programmeret, vil tryk på knapperne på Bose-fjernbetjeningen betjene tv'ets oprindelige elementer. Dette inkluderer kanal op/ned, tv-indgang, tv-strøm, billedvisning (hvilket ændrer tv'ets størrelsesforhold) og menu.