Betjeningsknapper

Betjeningsknapperne er placeret øverst på højttaleren. Følgende beskriver de enkelte knapper og deres funktionalitet.

Tænd/sluk: Tryk for at tænde eller slukke højttaleren. Tryk og hold inde for at kontrollere batteriets opladningstilstand

Bluetooth: Tryk for at vælge Bluetooth-kilden. Højttaleren forsøger at oprette forbindelse til den senest parrede enhed (blinker hvidt). Hvis der ikke er nogen parrede enheder, ændres højttaleren til synlig tilstand (pulserer blå). Når Bluetooth er valgt, skal du trykke igen for at gøre højttaleren synlig og tillade parring med en anden Bluetooth-enhed. Tryk igen for at vende tilbage til tilslutningstilstand

AUX: Tryk for at lytte til en enhed, der er tilsluttet AUX-stikket

LYDLØS: Tryk for at slå lyden fra højttaleren fra/til

LYDSTYRKE NED (-): Tryk for at reducere lydstyrken trinvist. Tryk og hold nede for at reducere lydstyrken kontinuerligt

LYDSTYRKE OP (+): Tryk på for at øge lydstyrken gradvist. Tryk og hold nede for at øge lydstyrken kontinuerligt