Fejlfinding for betjeningsknap

Besvar/afslut- og volumenknapperne fungerer ikke eller fungerer kun sporadisk.

Ikke alle funktioner i alle programmer er understøttet. Volumen- og besvar/afslut-knapperne er designet specifikt til at fungere med iPhone®- og centrale Apple®-programmer. Tredjepartsprogrammer og ikke-Apple-produkter har måske ingen eller begrænset funktionalitet. Hvis du oplever uensartet funktionalitet ved besvar/afslut- og volumenknapperne, anbefaler vi, at du prøver følgende:

• Fjern og genindsæt indgangskablet fra telefonen. Indgangskablet kan have løsnet sig eller er muligvis ikke sat korrekt i. Fjern kablet fra telefonen, og sæt det i igen
  • Sørg for, at besvar/afslut-knappen trykkes ned i centrum og ikke i hjørnerne
  • Sørg for, at knappen ikke sidder fast, når den er trykket ned. Når knappen er trykket ned og igen trykkes på, skal den klikke tilbage på sin oprindelige plads. Tryk på knappen et par gange for at kontrollere, om den sidder fast
  • Kontroller, at "ryste-for-at-blande"-funktionen er deaktiveret på din iPod eller iPhone. Med denne funktion, som findes i nyere modeller, kan du skifte nummer under afspilning, blot ved at ryste enheden. Hvis den ikke er slået fra, kan den blive aktiveret utilsigtet – f.eks. ved at lægge din iPod i lommen. Slå funktionen fra, og tjek besvar/afslut-knappen igen