Fejlfinding til betjeningsknap

Gælder for:

Besvar/afslut- og volumenknapperne fungerer ikke, eller fungerer kun sporadisk.

Ikke alle funktioner i alle programmer er understøttet. Volumen- og besvar/afslut-knapperne er designet til at fungere med iPhone® og grundlæggende Apple®-programmer. Tredjepartsprogrammer og ikke-Apple-produkter har måske ingen eller begrænset funktionalitet. Hvis du oplever uensartet funktionalitet ved besvar/afslut- og volumenknapperne, anbefaler vi, at du prøver følgende:

• Fjern indgangskablet fra telefonen, og sæt det i igen. Indgangskablet kan have løsnet sig, eller er muligvis ikke sat korrekt i. Fjern kablet fra telefonen, og sæt det i igen
  • Sørg for, at besvar/afslut-knappen trykkes ned i centrum og ikke i hjørnerne
  • Sørg for, at knappen ikke sidder fast, mens den er trykket ned. Når du trykker på knappen, skal den sænkes og derefter klikke tilbage på sin oprindelige plads. Tryk på knappen et par gange for at kontrollere, om den sidder fast
  • Kontroller, at "ryste-for-at-blande"-funktionen er SLUKKET på din iPod® eller iPhone. Funktionen, som er tilgængelig i nyere modeller, giver dig mulighed for at skifte nummer under afspilningen, blot ved at ryste enheden. Hvis den ikke er slukket, kan den blive aktiveret utilsigtet – f.eks. når du lægger din iPod i lommen. Slå funktionen fra, og tjek så besvar/afslut-knappen igen