Tilslutning af tv-lyd

Se brugervejledningen til det produkt, der skal tilsluttes, for at få mere detaljerede oplysninger.

Følg disse trin for at tilslutte tv-lyd til Bose®-systemet:

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle®-systemet

tryk på setup på konsolenheden

på fjernbetjeningen skal du trykke på pil ned for at fremhæve menupunktet for "tv-opsætning" og trykke ok for at bekræfte

tryk på pil ned for at fremhæve menpunktet for "tilføjelse af tv-lyd"

tryk på ok, og følg instruktionerne på skærmen

tryk på exit. systemet vender tilbage til det første opsætningsskærmbillede