Tilslutning af strøm

Første gang, du bruger din SoundLink®-højttaler, skal du slutte den til lysnettet og oplade batteriet i tre timer. Mens batteriet oplades, kan du begynde at bruge højttaleren.

Følg disse trin for at slutte den til lysnettet:

Afhængigt af din strømforsyningstype, skal du forlænge benene i strømforsyningen

eller skubbe lysnetadapteren for dit område ned i strømforsyningen

Tilslut strømledningen på strømforsyningen til DC-stikket på bagsiden af højttaleren

Tilslut strømforsyningen til en tændt stikkontakt. Højttaleren udsender en tone som en bekræftelse af, at den er tilsluttet lysnettet, og opladningen begynder. På forsiden af højttaleren blinker statusindikatoren for batteri gult for at vise, at batteriet oplades