Tilslutning af strøm

Inden du bruger den nye SoundLink®-højttaler første gang, bør du slutte det til en stikkontakt for at oplade batteriet.

Følg disse trin for at slutte den til lysnettet:

Fold stikbenene ud af strømforsyningens kabinet

Slut strømforsyningens jævnstrømsnetledning til jævnstrømsstikket på SoundLink®-højttalerens bagside

Sæt strømforsyningen i en stikkontakt

Højttaleren udsender en tone som bekræftelse af, at den er tilsluttet lytsnettet, og opladningen starter. Du kan bruge din SoundLink®-højttaler, så snart den er tilsluttet lysnettet.