Gratis fragt for ordrer på 345 DKK eller mere samt gratis returfragt.

Tilslutning til flere Bluetooth®-enheder (video)

Når højttaleren tændes, vil den automatisk blive tilsluttet de seneste to tilsluttede enheder. Når to enheder er aktivt forbundet, kan du afspille musik fra hver af disse enheder. For at skifte mellem tilsluttede enheder skal du sætte enheden, der spiller, på pause og derefter afspille musik fra den anden.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback