Tilslutning af mobilenheder

Med trådløs Bluetooth®-teknologi kan du streame lyd fra mobilenheder, f.eks. smartphones, tablets og bærbare computere. Før du kan afspille lyd fra en enhed, skal du tilslutte enheden til Bose Frames.

Bose Connect-appen
Vi anbefaler, at du bruger Bose Connect-appen, når du opretter forbindelse til din mobilenhed.

Sådan gør du:

1. Download Bose Connect-appen, og følg appens instruktioner
  2. Når den er tilsluttet, vil du høre meddelelsen "Tilsluttet til <enhedens navn>", og statuslyset vil blinke hvidt hurtigt i 2 sekunder, før det gradvist skifter til sort

Bluetooth-mobilenhed

Tilslutning via Bluetooth på din mobilenhed:

1. Sluk for dine Frames
  2. Tryk på knappen på højre brillestang, og hold den nede, indtil du hører meddelelsen "Klar til tilslutning", og statuslyset blinker langsomt hvidt
  3. På din enhed skal du aktivere Bluetooth-funktionen. Bluetooth-funktionen findes normalt i menuen Indstillinger
  4. Vælg dine Bose Frames på listen over enheder. Find det navn, du gav dine Frames i Bose Connect-appen. Hvis du ikke navngav dine Frames, vises standardnavnet
    Når du er tilsluttet, hører du meddelelsen "Tilsluttet til <enhedens navn>", og statuslyset vil blinke hvidt hurtigt i 2 sekunder, før det gradvist skifter til sort.

Frakobling af en mobilenhed
Du kan bruge Bose Connect-appen eller Bluetooth-indstillingerne til at afbryde forbindelsen til din mobilenhed. Husk, at hvis du deaktiverer Bluetooth-funktionen, frakobles alle andre enheder.

Genoprettelse af forbindelse til en mobilenhed
Dine Frames skal være tændt og inden for rækkevidde (9 m) af din mobilenhed. Når dine Frames er tændt, forsøger de at genoprette forbindelse til den senest forbundne enhed.

Ryd solbrillernes enhedsliste

1. Sluk for dine Frames ved at vende dem på hovedet i 2 sekunder. Statuslyset er konstant hvidt og skifter gradvist til sort
  2. Tryk på knappen på højre brillestang, og hold den nede, til du hører meddelelsen "Liste over Bluetooth-enheder ryddet", og statuslyset blinker langsomt hvidt
  3. Slet dine Frames fra Bluetooth-listen på din enhed
    Alle enheder slettes, og dine Frames er klar til at blive tilsluttet.