Tilslutning til underholdningssystemer om bord på fly

Underholdningssystemer på fly har typisk et 3,5 mm stik til hovedtelefoner i armlænet. For at anvende Bluetooth®-hovedtelefoner skal du bruge en Bluetooth-lydadapter for at sende signalet fra stikket til dine trådløse hovedtelefoner. Bluetooth-lydadaptere fremstilles af mange forskellige virksomheder og kan købes online eller i elektronikbutikker. Nogle adaptere kan modtage og/eller sende et lydsignal. Sørg for at købe en adapter, der sender et signal. Hvis den kun er en modtager, virker det ikke. Desuden kan der forekomme forsinkelser i lyden, når du bruger disse adaptere, hvilket kan medføre, at video og lyd ikke er helt synkroniseret.