Tilslutning til en ekstern lydenhed

Gælder for:

Ved hjælp af et stereokabel (medfølger ikke) og et 1/8" (3,5 mm)-stik kan du tilslutte en pc, cd-afspiller, tv, MP3-afspiller eller anden form for lydenhed fra lydudgangen til AUX IN-stikket på bagsiden af SoundDock 10-systemet.

Brug det relevante stereokabel til at slutte din lydenhed til AUX IN-stikket på bagsiden af SoundDock 10-systemet

på fjernbetjeningen skal du trykke på aux. aux in-indikatoren lyser på frontpanelet

AUX

Tænd lydenheden, og begynd at afspille musik

Indstil den tilsluttede enheds lydstyrke til tæt på det maksimale

Bemærk: SoundDock 10-systemet er designet til at levere den bedste lydkvalitet uden brug af ekstra lydeffekter. Sørg for at slukke for alle lydeffekter i den tilsluttede enhed.

brug knapperne volume + og - på fjernbetjeningen for at øge eller formindske systemets lydstyrke.

Volume + og -

Bemærk:

Bose-fjernbetjeningen kan ikke styre enheder, der er tilsluttet AUX IN-jackstikket

En docket iPod®/iPhone® vil fortsat oplade, mens du lytter til en enhed, der er tilsluttet AUX IN-stikket