KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Tilslutning til en ekstern lydenhed

Du kan bruge hovedtelefonerne med en række lydkilder, som f.eks. underholdningssystemer om bord på fly, cd-, dvd- og MP3-afspillere, stationære eller bærbare computere og stereoanlæg.

Hovedtelefonernes lydkabel er udstyret med et 1/8" (3,5 mm) enkelt stik. En 1/8" dobbeltstikadapter til fly medfølger i æsken med QC®2 og QC15 hovedtelefoner.

Du opretter forbindelse ved forsigtigt at sætte hovedtelefonstikket eller adapteren i stikket på den ønskede lydkilde.

Læg mærke til stikkonfigurationerne til venstre nedenfor. Alle stik, undtagen 1/4" (6,3 mm), er fælles for flyvemaskiner. Vejledningen til højre viser, hvordan du skal tilslutte hver type stik.

Et enkelt 1/8" (3,5 mm) stik findes på de fleste bærbare kilder: Brug det enkelte stik på lydkablet. Du skal ikke bruge adapter.

Et 1/8" (3,5 mm) stik og et strømstik: Brug det enkelte stik på lydkablet i 1/8" stikket (det største). Du skal ikke bruge adapter. Det mindre stik skal ikke tilsluttes.

To 1/8" (3,5 mm) stik: Brug dobbeltstikadapteren.

Et strømstik og to 1/8" (3,5 mm) stik: Brug dobbeltstikadapteren til de to 1/8" stik. Strømstikket skal ikke tilsluttes.

Et 1/4" (6,3 mm) stik, som findes på stereoanlæg: Alle 1/8" til 1/4" stereoadaptere kan også bruges til dette formål.

Når du fjerner et lydstik eller en adapter, så hold fast i basisdelen, og træk den forsigtigt ud af forbindelsen (træk ikke i ledningen).

Bemærk: Lydkvaliteten om bord på et fly svarer måske ikke til den høje lydkvalitet i et stereoanlæg eller en bærbar kilde.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback