Gratis levering og gratis returnering
 

Tilslutning til en ekstern lydenhed

Du kan bruge hovedtelefonerne med en række lydkilder, som f.eks. underholdningssystemer om bord på fly, cd-, dvd- og MP3-afspillere, stationære eller bærbare computere og stereoanlæg.

Hovedtelefonernes lydkabel er udstyret med et 1/8" (3,5 mm) enkelt stik. En 1/8" dobbeltstikadapter til fly medfølger i æsken med QC®2 og QC15 hovedtelefoner.

Du opretter forbindelse ved forsigtigt at sætte hovedtelefonstikket eller adapteren i stikket på den ønskede lydkilde.

Læg mærke til stikkonfigurationerne til venstre nedenfor. Alle stik, undtagen 1/4" (6,3 mm), er fælles for flyvemaskiner. Vejledningen til højre viser, hvordan du skal tilslutte hver type stik.

Et enkelt 1/8" (3,5 mm) stik findes på de fleste bærbare kilder: Brug det enkelte stik på lydkablet. Du skal ikke bruge adapter.

Et 1/8" (3,5 mm) stik og et strømstik: Brug det enkelte stik på lydkablet i 1/8" stikket (det største). Du skal ikke bruge adapter. Det mindre stik skal ikke tilsluttes.

To 1/8" (3,5 mm) stik: Brug dobbeltstikadapteren.

Et strømjackstik og to 1/8" (3,5 mm) stik: Brug dobbeltstikadapteren til de to 1/8" stik. Strømstikket skal ikke tilsluttes.

Et 1/4" (6,3 mm) stik, som findes på stereoanlæg: Alle 1/8" til 1/4" stereoadaptere kan også bruges til dette formål.

Når du fjerner et lydstik eller en adapter, så hold fast i basisdelen, og træk den forsigtigt ud af forbindelsen (træk ikke i ledningen).

Bemærk: Lydkvaliteten om bord på et fly svarer måske ikke til den høje lydkvalitet i et stereoanlæg eller en bærbar kilde.

Var dette en hjælp?

Send

Tak for dine kommentarer.