90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Tilslutning til underholdningssystemer om bord på fly

Lydudgangstilslutningerne om bord på fly varierer, men de har typisk dobbelte eller enkelte 1/8" (3,5 mm) udgangsstik.

Bemærk: Lydkvaliteten om bord på et fly svarer muligvis ikke til den høje lydkvalitet, du oplever fra et stereoanlæg eller en bærbar kilde.

Tilslutning til dobbelte udgangsstik

Sæt hovedtelefonledningen ind i dobbeltstikadapteren, og indsæt den i det dobbelte udgangsstik.

Tilslutning til et enkelt udgangsstik

Drej det flytbare stikben, så det går på plads med et klik mod selve adapteren. Sæt hovedtelefonledningen ind i adapteren, og sæt adapteren ind i det enkelte udgangsstik.

Dobbeltstikadapteren sænker lydniveauet på de stærke lydudgangssignaler, der er almindelige for flysystemer. Hvis du synes, at lydniveauet er for lavt, så flyt adapteren, og sæt hovedtelefonledningen direkte ind i 3,5 mm-udgangsstikket.

ADVARSEL: Brug kun Bose®-flyadapteren til at tilslutte hovedtelefonerne til flysædestik. Brug IKKE adaptere, der er beregnet til mobiltelefoner, da dette kan medføre personskader som f.eks. forbrændinger eller tingsskader som følge af overophedning. Fjern og sluk enheden med det samme, hvis du føler varme, eller hvis lyden forsvinder.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback