Tilslutning til et Wi-Fi®-netværk – alternativ opsætningsmetode

Du kan bruge denne metode til at konfigurere soundbarens Wi-Fi-netværk ved først at slutte soundbaren til sit eget Wi-Fi-netværk og derefter forsyne den med Wi-Fi-hjemmenetværkets oplysninger.

På fjernbetjeningen skal du trykke på knapperne TV-ikon og Gå tilbage samtidigt og holde dem nede i 3 sekunder. Når lysbjælken på soundbaren lyser gult, bruger soundbaren sit eget Wi-Fi-netværk til opsætningen

På din mobile enhed eller bærbare computer skal du gå til soundbarens skærmbillede for Wi-Fi-indstillinger og oprette forbindelse til det netværk, der starter med "Bose Soundbar"

Når der er oprettet forbindelse til soundbarens Wi-Fi-netværk, skal du åbne en webbrowser, type 192.0.2.1, i adresselinjen og derefter trykke på Enter. Wi-Fi-netværkets opsætningsside vises

Vælg Wi-Fi-hjemmenetværkets navn fra rullelisten, og indtast dets adgangskode

Hvis du ikke kan se dit netværk, skal du vælge Manuel konfiguration nederst på skærmen og indtaste dit netværksnavn, sikkerhedstype og adgangskode.

Klik på Send.  Soundbaren vil afbryde forbindelsen til din enhed og oprette forbindelse til det konfigurerede Wi-Fi-netværk.

Åbn Bose Music-appen, og tilføj soundbaren til din konto. Det kan være nødvendigt at trykke på Min Bose-ikonet i øverste venstre hjørne og derefter trykke på ikonet +, hvis appen ikke automatisk registrerer det nye system på netværket.