Tilslutning til et Wi-Fi®-netværk – alternativ opsætningsmetode

Du kan bruge denne metode til at konfigurere din højttaler ved først at oprette forbindelse til dens eget indbyggede Wi-Fi-netværk og derefter oprette forbindelse til dit Wi-Fi-hjemmenetværk.

På højttaleren skal du trykke på knapperne Lydstyrke ned og Afspil/pause samtidigt i seks sekunder. Når den øverste og nederste del af lysringen lyser gult, udsender højttaleren sit eget Wi-Fi-netværk til opsætning

På din computer eller mobile enhed skal du gå til skærmen med Wi-Fi-indstillinger og oprette forbindelse til netværket ved navn "Bose Portable Home Speaker"

Åbn en webbrowser, indtast 192.0.2.1 i adresselinjen, og tryk derefter på go/enter for at åbne din højttalers Wi-Fi-opsætningsside

Vælg dit Wi-Fi-hjemmenetværk på rullelisten, og indtast adgangskoden. Bemærk: Hvis du ikke kan se dit netværk, skal du vælge Indtast Wi-Fi manuelt og indtaste dit netværksnavn, sikkerhedstype og adgangskode

Klik på Send og vent, mens du forbinder produktet til det valgte netværk

Når der er oprettet forbindelse, skal du slutte din computer eller mobilenhed til dit normale netværk

Åbn appen Bose Music, tryk på ikonet Min Bose i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på ikonet + for at tilføje højttaleren til din konto