Tilslutning til et Wi-Fi®-netværk – alternativ opsætningsmetode

Du kan bruge denne metode til at konfigurere dit system ved først at oprette forbindelse til dets eget indbyggede Wi-Fi-netværk og derefter oprette forbindelse til dit Wi-Fi-hjemmenetværk.

Øverst på højttaleren skal du trykke på knapperne AUX og Afspil/pause samtidigt og holde dem nede i 5 sekunder, indtil lysbjælken på forsiden af højttaleren blinker og derefter lyser gult

På din mobilenhed skal du gå til Wi-Fi-indstillinger og oprette forbindelse til Bose-produktets netværk, som typisk er produktnavnet (f.eks. Bose Home Speaker-netværk)

Åbn en webbrowser, indtast 192.0.2.1 i adresselinjen, og tryk derefter på Go/Enter for at åbne dit produkts Wi-Fi-opsætningsside

Vælg dit Wi-Fi-hjemmenetværk på rullelisten, og indtast adgangskoden. (Bemærk: Hvis du ikke kan se dit netværk, skal du vælge Indtast Wi-Fi manuelt og derefter indtaste dit netværksnavn, sikkerhedstype og adgangskode)

Klik på Send og vent, mens du forbinder produktet til det valgte netværk

Når der er oprettet forbindelse, skal du slutte din computer eller mobilenhed til dit normale netværk

Åbn Bose Music-appen, og føj produktet til din konto. (Bemærk: Hvis du ikke kan se dit produkt, skal du trykke på Min Bose-ikonet i øverste venstre hjørne, og derefter trykke på ikonet + for at tilføje et produkt)