Opret forbindelse til et Wi-Fi®-netværk

Tryk på Knapperne TV og Gå tilbage på din fjernbetjening, og hold dem nede i tre sekunder. Når lysbjælken lyser gult konstant, er soundbaren i Wi-Fi-opsætningstilstand

I Bose Music-appen skal du trykke på hovedtelefon- og højttalerikonet i øverste venstre hjørne for at få adgang til Min Bose-skærmen

På Min Bose-skærmen skal du trykke på + for at føje et system til din konto

Følg vejledningen i appen for at oprette forbindelse til højttaleren og sætte Wi-Fi-netværksforbindelsen op