Tilslutning til et Wi-Fi-netværk – alternativ opsætningsmetode

Brug denne metode til at konfigurere dit SoundTouch-system ved først at oprette forbindelse til dets eget indbyggede Wi-Fi-netværk og derefter oprette forbindelse til dit Wi-Fi-hjemmenetværk.

1. Tænd systemet
  2. Tryk på knappen SETUP nederst på fjernbetjeningen for at se menuen Unify på tv'et (Bemærk: Hvis menuen ikke vises, skal du sikre, at den korrekte indgang er valgt på tv'et)
  3. Vælg "Netværkskonfiguration"
  4. Følg vejledningen på skærmen for at slutte systemet til netværket
  5. Når der er oprettet forbindelse, skal du følge disse trin for at færdiggøre opsætningen:
  1. Installér og åbn SoundTouch-appen på din enhed
  2. Vælg menuikonet (≡) i øverste venstre hjørne
    Bemærk: Hvis menuikonet (≡) ikke er synligt på stationære computere og tablets, kan menuen allerede være åben
  3. Vælg "Indstillinger"
  4. Vælg "Tilføj eller genopret forbindelse til højttaleren"
  5. Vælg "Højttaleren er allerede tilsluttet til netværket", og følg vejledningen i appen