Tilslutning til et Wi-Fi-netværk efter ændring af adgangskode

Gælder for:

mere...

Brug disse oplysninger, hvis adgangskoden til dit netværk er ændret, eller du vil slutte dit system til et andet netværk.

Åbn SoundTouch-appen

Vælg menuikonet (≡) i øverste venstre hjørne
Bemærk: Hvis menuikonet (≡) ikke er synligt på stationære computere og tablets, kan menuen allerede være åben

Vælg "Indstillinger"

Vælg "Tilføj, eller genopret forbindelse til højttaleren"

Følg vejledningen i appen for at oprette forbindelsen

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse, skal du se Kan ikke oprette forbindelse til Wi-Fi-netværk.