Tilslutning til en tidligere parret Mac®

For kunder, der bruger SoundLink®-højttaleren med flere Bluetooth®-enheder:

• Sluk alle andre Bluetooth-enheder, der er blevet parret til SoundLink®-højttaleren
  • Sluk alle andre Bluetooth-enheder, der er blevet parret til Mac'en. Hvis computeren har et Mac Bluetooth-tastatur og -mus, skal de ikke fjernes.
  • Luk iTunes® på din Mac, før du fortsætter.

Følg disse trin for at oprette forbindelse til en tidligere parret Mac:

Når din Mac er tændt, skal du klikke på Apple®-symbolet (menu) i øverste venstre hjørne af skærmen

I Apple-menuen skal du vælge "Systemindstillinger..."

På SoundLink®-højttaleren skal du kontrollere, at Bluetooth-ikonet blinker hvert 3. sekund. Hvis det ikke gør, så tryk på og slip Bluetooth-knappen for at sikre, at højttaleren er tilgængelig og kan sluttes til din Mac

På din Mac under Hardware skal du klikke på "Lyd"-ikonet

I lydmenuen skal du klikke på fanen "Lyd ud" og vælge "Bose SoundLink trådløs mobilhøjttaler" til din lydudgangsenhed

Klik på den røde knap (x) i øverste venstre hjørne for at lukke lydmenuen

Afspil en lydkilde (f.eks. iTunes) for at færdiggøre Bluetooth-tilslutningen. Dette trin er særligt vigtigt på OS 10.7.x og nyere