Tilslutning til en mobiltelefon eller en lydenhed

Slut dit Bose®-headset til din mobiltelefon via 1/8" (3,5 mm) stereostikket (kompatibelt med standardhovedtelefonstik), eller brug om nødvendigt et af de tre medfølgende 2,5 mm adapterkabler.

Den rigtige tilslutning vil:

• Levere stereolyd under afspilning af musik og kommunikation
  • Gøre, at personen i den anden ende af et telefonopkald kan høre din stemme
  • Aktivere den korrekte funktion af besvar/afslut-knappen

Tilslutning uden adapter

Hvis din telefon har et 1/8" (3,5 mm) hovedtelefonstik, behøver du ikke at bruge de medfølgende adaptere.

Sæt hovedtelefons lydstik i indgangsstikket på hovedtelefonen

Sæt den anden ende af headsettets lydstik i hovedtelefonstikket på telefonen

Tag headsettet på

Tilslutning med adapter

Med de mobile on-ear-hovedtelefoner fra Bose følger tre unikke telefonadaptere. Hver af dem identificeres med et lille symbol (cirkel, diamant, trekant) øverst på stikket. Hvis din telefon har et 2,5 mm hovedtelefonstik, behøver du ikke at bruge en af disse adaptere.

Sæt hovedtelefons lydstik i indgangsstikket på hovedtelefonen

Vælg den rigtige adapter. Yderligere oplysninger finder du i brugervejledningen

Fastgør adapteren til headsettets lydkabel

Med adapteren fastgjort til headsettets kabel, indsæt da adapterlydstikket i hovedtelefon-/headsetstikket på telefonen

Tag headsettet på

Bemærk: Hvis telefonen ikke reagerer, når du trykker på svar/afslut-knappen, hvis der kun delvist er lyd eller slet ikke er nogen lyd, eller hvis mikrofonen ikke registrerer lyden, bruger du muligvis den forkerte adapter. I brugervejledningen kan du finde oplysninger om, hvilken adapter der er kompatibel med din telefon.