Tilslutning til en mobiltelefon eller en lydenhed

Gælder for:

Du kan tilslutte hovedtelefonerne til de fleste smartphones med 3,5 mm stereostikket (kompatibelt med standard hovedtelefonstik) eller om nødvendigt ved at bruge den ekstra 3,5 mm adapter (inkluderet med headsets købt efter d. 24. maj 2012).

Den rigtige tilslutning vil:

• Levere stereolyd under afspilning af musik og kommunikation
  • Gøre, at personen i den anden ende af et telefonopkald kan høre din stemme
  • Aktivere den korrekte funktion af besvar/afslut-knappen

Tilslutning uden adapter

Dine Bose®-headsets fungerer med de fleste Android™-, Blackberry®- og Windows®-smartphones uden brug af adaptere.

Sæt headsettets lydstik i hovedtelefon-/headsetstikket på telefonen

Tag headsettet på

Tilslutning af 3,5 mm adapteren

Hvis du købte dit Bose-headset efter d. 24. maj 2012, medfulgte en 3,5 mm adapter. Du skal måske bruge denne adapter, hvis din telefon ikke reagerer, når du trykker på svar/afslut-knappen, hvis der kun delvist er lyd eller slet ikke er nogen lyd, eller hvis mikrofonen ikke registrerer lyden.

Tilslut adapteren til hovedtelefonkablet, og sæt hovedtelefonerne med adapteren i hovedtelefon-/headsetstikket på telefonen

Tag headsettet på

Tilslutning af 2,5 mm adaptere

Hvis du købte dit Bose-headset før d. 24. maj 2012, medfulgte to unikke 2,5 mm adaptere, hver identificeret med et lille symbol (cirkel eller trekant) øverst på stikket. Du skal bruge en af disse adaptere, hvis din mobiltelefon har et 2,5 mm hovedtelefon-/headsetstik.

Vælg den rigtige adapter. På www.Bose.com/phones kan du finde oplysninger om, hvilken adapter der er kompatibel med din telefon.

Fastgør adapteren til headsettets lydkabel

Med adapteren fastgjort til headsettets kabel, indsæt da adapterlydstikket i hovedtelefon-/headsetstikket på telefonen

Tag headsettet på

Bemærk: Hvis telefonen ikke reagerer, når du trykker på svar/afslut-knappen, hvis der kun delvist er lyd eller slet ikke er nogen lyd, eller hvis mikrofonen ikke registrerer lyden, bruger du muligvis den forkerte adapter. Prøv en anden adapter, og tjek igen.