Gratis levering og gratis returnering
 

Opret forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk

Gælder for:

mere...

Hvis netværket er ændret, eller du vil slutte dit system til et andet netværk:

  1. Åbn SoundTouch®-appen
  2. Vælg menuikonet (≡) i øverste venstre hjørne
    Bemærk: Hvis menuikonet (≡) ikke er synligt på stationære computere og tablets, kan menuen allerede være åben
  3. Vælg "Indstillinger"
  4. Vælg "Tilføj eller genopret forbindelse til højttaleren"
  5. Følg vejledningen på skærmen for at oprette forbindelsen

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback