Opret forbindelse til et andet Wi-Fi®-netværk

Hvis netværksnavnet eller adgangskoden er blevet ændret, og du vil slutte dit system til et andet netværk:

På fjernbetjeningen skal du trykke på knapperne TV-ikon og Gå tilbage samtidigt og holde dem nede i 3 sekunder. Når lysbjælken på soundbaren lyser gult, bruger soundbaren sit eget Wi-Fi-netværk til opsætningen

På din mobile enhed skal du gå til soundbarens skærmbillede for Wi-Fi-indstillinger og oprette forbindelse til det netværk, der starter med "Bose Soundbar"

Åbn Bose Music-appen, og følg appens anvisninger for at tilslutte soundbaren til dit netværk

Bemærk: Hvis appen ikke beder dig om at konfigurere dit system, skal du trykke på ikonet mit Bose i øverste venstre hjørne og derefter trykke på  + for at tilføje et produkt.