Opret forbindelse til et andet Wi-Fi®-netværk

Hvis netværksnavnet eller adgangskoden er blevet ændret, og du vil slutte dit system til et andet netværk:

På højttaleren skal du på samme tid trykke og holde knapperne Lydstyrke ned og Afspil/pause nede i seks sekunder. Når den øverste og nederste del af lysringen lyser gult, udsender højttaleren sit eget Wi-Fi-netværk til opsætning

På din mobile enhed skal du gå til skærmen med Wi-Fi-indstillinger og oprette forbindelse til netværket med navnet "Bose Portable Home Speaker," eller det navn, der blev givet til højttaleren under den indledende opsætning

Åbn Bose Music-appen, og følg appens anvisninger for at tilslutte højttaleren til dit netværk. Hvis appen ikke beder dig om at konfigurere din højttaler, skal du trykke på ikonet Min Bose i øverste venstre hjørne og derefter trykke på  + for at tilføje et produkt

Bemærk: Hvis din mobile enhed spørger dig om at opretholde forbindelsen til et netværk uden internetadgang, skal du vælge Ja. Hvis du vælger Nej, vil appen ikke kunne oprette forbindelse til højttaleren.