Opret forbindelse til et andet Wi-Fi®-netværk

Hvis netværksnavnet eller adgangskoden er blevet ændret, og du vil slutte dit system til et andet netværk:

Øverst på højttaleren skal du trykke på AUX og Afspil/pause samtidig og holde knapperne nede i 5 sekunder, indtil lysbjælken på forsiden af højttaleren lyser gult

På din mobilenhed skal du gå til Wi-Fi-indstillinger og oprette forbindelse til Bose-produktets netværk, som typisk er produktnavnet (f.eks. Bose Home Speaker-netværk)

Åbn Bose Music-appen, og følg vejledningen for at oprette forbindelse til dit netværk

Bemærk: Hvis appen ikke beder dig om at sætte systemet op, skal du trykke på ikonet Min Bose  i øverste venstre hjørne og derefter trykke på + for at tilføje et produkt