Opladning af dine hovedtelefoner

Opladning af dine hovedtelefoner kræver et mikro-USB-kabel og en tændt USB-forbindelse (f.eks. en USB-forbindelse til en stationær/bærbar computer). En USB-vægoplader kan også bruges.

Åbn den hængslede låge nederst på højre hovedtelefon

Sæt USB-kablets lille ende i USB-stikket

Sæt den anden ende i USB-vægopladeren eller en computer, der er tændt

Under opladning blinker batteriindikatoren gult

Når batteriet er fuldt opladet, lyser batteriindikatoren grønt

Det kan tage op til to timer at oplade batteriet helt. Med en fuld opladning kan hovedtelefonerne være tændt i op til fem timer. Hovedtelefonerne kan ikke bruges under opladningen

Inden du oplader hovedtelefonerne, skal du sørge for, at de er ved stuetemperatur mellem 5° C og 40° C

Produktet må kun bruges med en godkendt strømforsyning, der overholder de lokale love og regler (f.eks. UL, CSA, VDE, CCC)