Tilslutning af valgfrie trådløse surroundhøjttalere

Slut hver surroundhøjttaler til en trådløs modtager

Indstil L/R-kontakten på hver trådløs modtager til den rigtige indstilling, afhængigt af placeringen af den højttaler, de er tilsluttet

Trådløs modtager for venstre og højre kontaktindstillinger bagpå

Slut de trådløse modtagere til vekselstrømsstik

I Bose Music-appen på skærmbilledet Min Bose (tilgængelig via hovedtelefon- og højttalerikonet i øverste venstre hjørne) skal du vælge din soundbar

Tryk på billedet af soundbaren i nederste højre hjørne af skærmen

Tryk på Indstillinger > Tilbehørshøjttalere > Tilføj Bose-tilbehørshøjttalere

Følg app-instruktionerne