90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Tilslutning af headset til luftfartøjet

A20® aviation headset kan konfigureres til enten at blive koblet på strømforsyningen fra luftfartøjet (6-bensstik) eller udelukkende at køre på batteri (dobbeltstik).

Anvendelse af 6-bensstikket

Et enkelt 6-bensstik, som sættes i den 6-benede konnektor, forsyner hovedtelefonerne med strøm fra luftfartøjet og lyd fra samtaleanlæg. Hvis headsettet får strøm fra luftfartøjet, skal en 6-benet konnektor være installeret og monteret på luftfartøjets panel af en kvalificeret flytekniker. En adapter kan fås hos Bose til at konvertere en 6-benet konnektor til et dobbelt G/A-stik for at give en ekstra fleksibel tilslutning.

Tilslutning af headsettet

Anbring 6-bensstikket ved konnektorens notgang ved at afpasse den smalle linje på stikket til åbningen på stikket

Pres stikket ind i konnektorstikket

Frakobling af headsettet

Træk muffen tilbage tæt ved enden af det 6-benede stik

Fortsæt med at trække forsigtigt tilbage for at fjerne stikket fra konnektoren

Træk ikke konnektoren ud uden først at trække muffen tilbage. At tvinge konnektoren ud vil beskadige kablet og/eller luftfartøjets instrumentbræt.

Anvendelse af dobbeltstik til almindelig luftfart

De mest almindelige udgaver af headsettet, som kun er batteridrevet, har to stik til almindelig luftfart (G/A), som tilsluttes luftfartøjets audio. Selvom stikkene ser ens ud, er mikrofonstikket (øverst) kortere og tyndere, og har en lidt anden facon end samtaleanlæg-stikket (nederst).

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback