Tilslutning af valgfrie trådløse surroundhøjttalere

Gælder for:

Inden du starter

Søg efter og installér alle tilgængelige systemopdateringer: Åbn SoundTouch-appen, og gå til "Menu" > "Indstillinger" > "Højttalerindstillinger." Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du trykke på "OPDATER SOFTWARE" for at installere den.

Tilslut dine højttalere

Slut hver surroundhøjttaler til en trådløs modtager

Indstil L/R-kontakten (venstre/højre) på hver trådløs modtager til den rigtige indstilling, afhængigt af placeringen af den højttaler, de er tilsluttet

Systemopsætning med fremhævelse af kontaktindstillinger for højre/venstre bag på den trådløse modtager

Slut de trådløse modtagere til vekselstrømsstik

Tryk på SoundTouch-knappen på soundbar-fjernbetjeningen

SoundTouch-knap fremhævet på SoundTouch-fjernbetjeningen

Tryk på og hold tallet 7 nede, indtil tilslutningslampen foran på soundbaren blinker hvidt. Slip derpå knappen. Når tilslutningen er gennemført, lyser lampen hvidt, og højttalerne udsender en tone

Tip: Hvis højttalerne ikke opretter forbindelse, skal du tage soundbaren og de trådløse modtagere ud af stikket, vente 30 sekunder og prøve igen.

SoundTouch-fjernbetjening med fremhævelse af SoundTouch-knappen og tryk på 7 samt lampe, der lyser hvidt på soundbaren