Tilslutning af det valgfrie trådløse basmodul

Inden du starter

Søg efter og installér alle tilgængelige systemopdateringer: Åbn SoundTouch-appen, og gå til "Menu" > "Indstillinger" > "Højttalerindstillinger." Hvis der er en tilgængelig opdatering, skal du trykke på "OPDATER SOFTWARE" for at installere den.

Tilslutning af dit basmodul

Dit system kan tilslutte et eller to basmoduler. For at tilslutte to, skal de være af samme model og tilsluttet trådløst. Hvis du vil tilslutte to trådløse basmoduler, skal du tilslutte det ene og derefter gentage disse trin for det andet.

Slut basmodulet til en stikkontakt

Tryk på SoundTouch-knappen på soundbar-fjernbetjeningen

SoundTouch-knap fremhævet på SoundTouch-fjernbetjeningen

Tryk på og hold tallet 7 nede, indtil tilslutningslampen foran på soundbaren blinker hvidt. Slip derpå knappen. Når tilslutningen er gennemført, lyser lampen hvidt, og basmodulet udsender en tone.

Tip: Hvis basmodulet ikke opretter forbindelse, skal du tage soundbaren og basmodulet ud af stikket, vente 30 sekunder og prøve igen.

SoundTouch-fjernbetjening med fremhævelse af SoundTouch-knappen og tryk på 7 samt lampe, der lyser hvidt på soundbaren