Tilslutning af en ekstern lydenhed

Eksempler på lydenheder, inklusive satellit/HD-radio, pladespiller, cd-afspiller og båndoptager. Se brugervejledningen til det produkt, der skal tilsluttes, for at få mere detaljerede oplysninger.

Følg disse trin for at slutte en ekstern lydenhed til systemet:

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle®-systemet

på konsolenheden skal du trykke på setup

på fjernbetjeningen skal du trykke på pil ned for at fremhæve "tilføj en ny enhed" og derefter trykke på ok

tryk på pil ned for at vælge den type enhed, du vil oprette forbindelse til

tryk på ok, og følg instruktionerne på skærmen

Bemærk: Systemet spørger efter en videoforbindelse, fordi du tilslutter en lydenhed. Når du bliver spurgt, skal du vælge "Ingen."

når processen er udført, spørger systemet dig, om du vil konfigurere bose®-fjernbetjeningen til at kontrollere enheden. tryk på ok og følg instruktionerne på skærmen for at opsætte fjernbetjeningen, eller vælg "spring dette trin over". systemet vender tilbage til det første opsætningsskærmbillede