Tilslutning af en lyd/video-enhed

Eksempler på lyd/video-enheder inkluderer Blu-ray disc™- og DVD-afspiller, VCR, videokameraer, Apple tv® og kabel-tv-/satellitboks. Se brugervejledningen til det produkt, der skal tilsluttes, for at få mere detaljerede oplysninger.

Følg disse trin for at slutte en ekstern lyd/video-enhed til systemet:

Tænd for tv'et, og vælg den tv-videoindgang, der sluttes til Lifestyle®-systemet

tryk på setup på konsolenheden

på fjernbetjeningen skal du trykke på pil ned for at fremhæve"tilføj en ny enhed"

tryk på ok, og følg instruktionerne på skærmen

når processen er udført, spørger systemet dig, om du vil konfigurere bose®-fjernbetjeningen til at kontrollere enheden. tryk på ok , og følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere fjernbetjeningen, eller vælg "spring dette trin over." systemet vender tilbage til det første opsætningsskærmbillede.