90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Tilslutning af et tv til din Wave® -adio

Lydudgangsstik er ikke standard på alle tv-mærker. Nogle tv har mere end ét sæt lydudgangsstik, andre har ingen.

Bemærk: De fleste tv benytter RCA-dobbeltstik til lydtilslutninger. AUX-indgangen på Wave®-radioen anvender en enkelt 1/8"-stereotilslutning. Du skal bruge en lydadapter for at tilslutte et tv, der bruger RCA-stik. Denne almindelige adapter kan fås hos de fleste forhandlere.

Brug følgende retningslinjer for at bestemme, hvordan du tilslutter dit tv til din Wave®-radio.

Hvis dit tv ikke har nogen lydudgangsstik, kan du tilslutte din Wave®-radio til lydudgangsstikkene på en anden kilde, f.eks. en DVD-afspiller eller en kabel-tv- eller satellitboks. Kun lyden fra den tilsluttede kilde kan høres gennem Wave®-radioen

Hvis dit tv har to sæt lydudgangsstik mærket FIXED (FIX) og VARIABLE (VAR), skal du bruge stikkene mærket FIXED (anbefales til den højeste lydkvalitet)

Hvis dit tv kun har VARIABLE (VAR) lydudgangsstik, kan du slutte Wave®-radioen til dem. Dog skal du slukke for tv'ets indbyggede højttalere. Se nedenfor, hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du gør dette

Opsætning af dit tv til at afspille lyd gennem din Wave®-radio

For at få den fulde fordel af at høre tv-lyd via din Wave®-radio bør du slukke for tv'ets indbyggede højttalere. Dit tv har muligvis en lydmenu på skærmen, som gør det muligt at slukke for tv'ets højttalere. Dit tv's lydmenu har måske også en valgmulighed for at vælge FIXED (fast) eller VARIABLE (variabel) lydudgang. Hvis det er muligt, skal du bruge FIXED for at få den bedste lydkvalitet.

Disse er de mest almindelige måder at foretage disse ændringer til dit tv (se din tv-guide for at finde specifikke oplysninger om dit tv-mærke):

Valg af FIXED eller VARIABLE lydudgang på dit tv

Hvis dit tv har udgange mærket "FIX" eller "FIXED", behøver du ikke nødvendigvis at foretage yderligere valg. Hvis du har tilsluttet til andre typer udgange på dit tv, skal du følge disse trin for at sikre, at du sender et fast signal til din Wave®-radio:

Få lydmenuen frem på fjernsynsskærmen ved hjælp af fjernbetjeningen til dit fjernsyn. I de fleste tilfælde kan man gøre dette ved at trykke på menuknappen og vælge "Audio" (lyd)

Find "Audio Output" i tv-menuen, og vælg"Fixed"

Hvis du har valgt"Fixed", skal du slukke for tv'ets højttalere (se"Slukning af for tv'ets interne højttalere" nedenfor), gå ud af lydmenuen, og reducer lydstyrken på fjernsynet til den laveste indstilling

Hvis der ikke kan vælges lydudgang, så sluk for tv'ets højttalere (se "Slukning af tv'ets interne højttalere" nedenfor), gå ud af lydmenuen, og juster lydstyrken på fjernsynet til ca. 80 % af den højeste indstilling

Slukning af tv'ets interne højttalere

Nyere fjernsyn har normalt et indstillingsmenupunkt, der gør det muligt at slukke for højttalerne. Ældre fjernsyn har eventuelt en kontakt på bagpanelet i nærheden af lydudgangene, hvor man kan slukke for højttalerne.

Igennem tv'ets opsætningsmenu:

Få lydmenuen frem på fjernsynsskærmen ved hjælp af fjernbetjeningen til dit fjernsyn. I de fleste tilfælde kan man gøre dette ved at trykke på menuknappen og vælge "Audio" (lyd)

Find menupunktet for "højttalere tændt/slukket" i menuen, vælg menupunktet for "højttalere Fra", og gå ud af menuen

Bemærk: Hvis der i menuen for din tv-lyd ikke er mulighed for at slukke for de interne højttalere, skal du gå ud af menuen og reducere lydstyrken på fjernsynet til den laveste indstilling

Brug af højttalerens tænd/sluk-kontakt:

Hvis dit fjernsyn har en SPEAKER ON/OFF-kontakt på bagpanelet, skal du sætte den på "OFF" og justere fjernsynets lydstyrke til ca. 80 % af den højeste lydstyrke.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback