Tilslutning af et tv til Wave®-musiksystemet

Lydudgangsstik er ikke standard på alle tv-mærker. Nogle tv har mere end ét sæt lydudgangsstik, andre har ingen.

Bemærk: De fleste tv benytter RCA-dobbeltstik til lydtilslutninger. AUX-indgangen på Wave®-musiksystemet anvender en enkelt 1/8"-stereotilslutning. Du skal bruge en lydadapter for at tilslutte et tv, der bruger RCA-stik. Denne almindelige adapter kan fås hos de fleste forhandlere.

Brug følgende retningslinjer for at bestemme, hvordan du tilslutter dit tv til Wave®-musiksystemet.

Hvis dit tv ikke har noget lydudgangsstik, kan du tilslutte dit Wave®-musiksystem til lydudgangsstikkene på en anden kilde, f.eks. en DVD-afspiller, en kabel-tv- eller satellitboks. Du kan kun høre lyden fra den tilsluttede kilde gennem Wave®-musiksystemet

Hvis dit tv har to sæt lydudgangsstik mærket FIXED (FIX) og VARIABLE (VAR), skal du bruge stikkene mærket FIXED (anbefales til den højeste lydkvalitet)

Hvis dit tv kun har VARIABLE (VAR) lydudgangsstik, kan du slutte Wave®-musiksystemet til dem. Dog skal du slukke for tv'ets indbyggede højttalere. Se nedenfor, hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du gør dette

Opsætning af dit tv til at afspille lyd gennem dit Wave®-musiksystem

For at få fuldt udbytte af at høre fjernsynets lyd via dit Wave® musiksystem bør de indbyggede højttalere i dit tv være slukket. Dit tv har muligvis en lydmenu på skærmen, som gør det muligt at slukke for tv'ets højttalere. Dit tv's lydmenu har måske også en valgmulighed for at vælge FIXED (fast) eller VARIABLE (variabel) lydudgang. Hvis det er muligt, skal du bruge FIXED for at få den bedste lydkvalitet.

Disse er de mest almindelige måder at foretage disse ændringer i dit tv (se din tv-guide for at finde specifikke oplysninger om dit tv-mærke):

Valg af FIXED eller VARIABLE lydudgang på dit tv

Hvis dit tv har udgange mærket "FIX" eller "FIXED", behøver du ikke nødvendigvis at foretage yderligere valg. Hvis du har tilsluttet andre typer udgange på dit tv, skal du følge disse trin for at sikre, at du sender et fast signal til dit Wave®-musiksystem:

Få lydmenuen frem på fjernsynsskærmen ved hjælp af fjernbetjeningen til dit fjernsyn. I de fleste tilfælde kan man gøre dette ved at trykke på menuknappen og vælge "Audio" (lyd)

Find "Audio Output" i tv-menuen, og vælg"Fixed"

Hvis du har valgt"Fixed", skal du slukke for tv'ets højttalere (se"Slukning af tv'ets interne højttalere" nedenfor), gå ud af lydmenuen, og reducer lydstyrken på fjernsynet til den laveste indstilling

Hvis der ikke kan vælges lydudgang, skal du slukke for tv'ets højttalere (se "Sluning af tv'ets interne højttalere" nedenfor), gå ud af lydmenuen, og juster lydstyrken på fjernsynet til ca. 80 % af den højeste indstilling

Slukning af tv'ets interne højttalere

Nyere fjernsyn har normalt et indstillingsmenupunkt, der gør det muligt at slukke for højttalerne. Ældre fjernsyn har eventuelt en kontakt på bagpanelet i nærheden af lydudgangene, hvor man kan slukke for højttalerne.

Igennem tv'ets opsætningsmenu:

Få lydmenuen frem på fjernsynsskærmen ved hjælp af fjernbetjeningen til dit fjernsyn. I de fleste tilfælde kan man gøre dette ved at trykke på menuknappen og vælge "Audio" (lyd)

Find menupunktet for "højttalere tændt/slukket" i menuen, vælg menupunktet for "højttalere fra", og gå ud af menuen

Bemærk: Hvis der i menuen for din tv-lyd ikke er mulighed for at slukke for de interne højttalere, skal du gå ud af menuen og reducere lydstyrken på fjernsynet til den laveste indstilling

Brug af højttalerens tænd/sluk-kontakt:

Hvis dit fjernsyn har en SPEAKER ON/OFF-kontakt på bagpanelet, så sæt den på "OFF" og justere fjernsynets lydstyrke til ca. 80 % af den højeste lydstyrke.