Tilslutning af en mobilenhed fra højttalerens parringsliste

Hvis du vil afspille musik fra en parret mobilenhed, som ikke er tilsluttet:

• På højttaleren skal du trykke på [I]Bluetooth®-knappen to gange (indenfor tre sekunder) for at slutte til den næste parrede mobilenhed
  • Tryk på [I]Bluetooth-knappen, indtil du hører den rigtige mobilenheds navn. Du vil høre "Tilsluttet [enhedens navn]"
  • Når du er tilsluttet, kan du afspille musik fra din mobilenhed