Tilslutning af en Bluetooth®-enhed

Gælder for:

På fjernbetjeningen skal du trykke på Bluetooth-knappen og holde den nede, indtil lysbjælken blinker blåt. Dette gør, at din soundbar bliver opdaget af apparater, der kan sende lyd via en Bluetooth-forbindelse

Tryk på og hold Bluetooth-knappen på fjernbetjeningen nede

På mobilenheden skal du aktivere Bluetooth-funktionen. Hvis muligheden 'Søg efter tilgængelige enheder' eller 'Par en ny enhed' vises, skal du vælge denne indstilling

Se efter det navn, du gav din soundbar, da du konfigurerede den i Bose Music-appen. Hvis du ikke gav din soundbar et navn, vises standardnavnet på Bose Soundbar 500. Vælg navnet på soundbaren, når det vises på listen over tilgængelige enheder

Når der er oprettet forbindelse mellem din mobile enhed og soundbaren, afspilles en tone, og lysbjælken lyser hvidt.