Kompatible iPod®-modeller

Dette Lifestyle®-hjemmeunderholdningssystem kan afspille lyd og video fra din iPod eller iPhone®. Det er kun iPod-modeller, der understøtter video samt lyd, der kan bruges med disse systemer.

Følgende liste viser alle kompatible iPod-modeller.

ipod touch®: alle generationer undtagen femte generation med apple lightning™-stik

iphone: alle modeller undtagen iphone 5 med apple lightning-stik

ipod classic®

ipod: femte generation

ipod nano®: tredje - kun sjette generationer

Bemærkning til iPhone 5-brugere: iPod- og iPhone-modeller med et Apple Lightning-stik kræver en Apple Lightning til 30-ben adapter til brug sammen med dit Bose®-system.

Hvis du ikke ved, hvilken iPod-model du har, kan du besøge Apple Support.