Kompatible indsatser til iPod®-modeller

Hvis en Apple® Universal Dock Adapter fulgte med din iPod, så brug den sammen med SoundDock-system-indsatsen til Apple Universal Dock Adapter, som vist:

Hvis du ikke har en Apple Universal Dock Adapter eller en SoundDock-system-indsats til Apple Universal Dock Adapter, vil følgende oversigt hjælpe dig med at afgøre, hvilke SoundDock-system-indsatser du skal bruge med din iPod-model. Du finder mærkatet under bunden af indsatsen.

iPod-model:

Indsats:

iPhone® (3GS)
8 GB, 16 GB

iPhone (3G)
8 GB, 16 GB

iPhone
4 GB, 8 GB, 16 GB

iPod touch®
8 GB, 16 GB, 32 GB

iPod classic®
80 GB

iPod classic®
160 GB

iPod
(5. gen., video)
30 GB

iPod
(5. gen., video)
60 GB, 80 GB

iPod
(4. gen., farvedisplay/foto)
20 GB, 30 GB

iPod
(4. gen., farvedisplay/foto)
40 GB, 60 GB

iPod
(4. gen., monokromt display)
20 GB

iPod
(4. gen., monokromt display)
40 GB

iPod nano®
(3. gen., video)

iPod nano
(2. gen., aluminium)

iPod nano
(1. gen.)

iPod mini

iPod
(3. gen., dock-konnektor)
10 GB, 15 GB, 20 GB

iPod
(3. gen., dock-konnektor)
30 GB, 40 GB

Bemærk: Det klassiske SoundDock-system er ikke et "Fungerer med iPhone"-certificeret produkt. Det kan dog afspille musik med den originale iPhone og iPhone 3G (i tilfælde af interferens skal du indstille din iPhone til flytilstand). Du kan bruge SoundDock-system-indsats A til din iPhone. Eller, hvis du foretrækker en mere komfortabel pasform, tilbyder Apple en iPhone Universal Dock Adapter 3-pack. Brug disse adaptere med SoundDock-system-indsatsen til Apple Universal Dock Adapter. iPhone 3G genoplader desuden ikke, når den er docket i systemet. Brug opladeren til iPhone 3G, der blev leveret af Apple med din 3G iPhone, til at oplade din iPhone.

Ældre SoundDock-systemer blev leveret med de indsats-modeller, som er vist nedenfor. De er kompatible med de iPod-modeller, der er angivet på deres mærkat. Disse mærkater kan findes på bunden af indsatserne, som vist.