90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Kompatible indsatser til iPod®-modeller

Hvis en Apple® Universal Dock Adapter fulgte med din iPod, så brug den sammen med SoundDock-system-indsatsen til Apple Universal Dock Adapter, som vist:

Hvis du ikke har en Apple Universal Dock Adapter eller en SoundDock-system-indsats til Apple Universal Dock Adapter, vil følgende oversigt hjælpe dig med at afgøre, hvilke SoundDock-system-indsatser du skal bruge med din iPod-model. Du finder mærkatet under bunden af indsatsen.

iPod-model:

Indsats:

iPhone® (3GS)
8 GB, 16 GB

iPhone (3G)
8 GB, 16 GB

iPhone
4 GB, 8 GB, 16 GB

iPod touch®
8 GB, 16 GB, 32 GB

iPod classic®
80 GB

iPod classic®
160 GB

iPod
(5. gen., video)
30 GB

iPod
(5. gen., video)
60 GB, 80 GB

iPod
(4. gen., farvedisplay/foto)
20 GB, 30 GB

iPod
(4. gen., farvedisplay/foto)
40 GB, 60 GB

iPod
(4. gen., monokromt display)
20 GB

iPod
(4. gen., monokromt display)
40 GB

iPod nano®
(3. gen., video)

iPod nano
(2. gen., aluminium)

iPod nano
(1. gen.)

iPod mini

iPod
(3. gen., dock-konnektor)
10 GB, 15 GB, 20 GB

iPod
(3. gen., dock-konnektor)
30 GB, 40 GB

Bemærk: Det klassiske SoundDock-system er ikke et "Fungerer med iPhone"-certificeret produkt. Det kan dog afspille musik med den originale iPhone og iPhone 3G (i tilfælde af interferens skal du indstille din iPhone til flytilstand). Du kan bruge SoundDock-system-indsats A til din iPhone. Eller, hvis du foretrækker en mere komfortabel pasform, tilbyder Apple en iPhone Universal Dock Adapter 3-pack. Brug disse adaptere med SoundDock-system-indsatsen til Apple Universal Dock Adapter. iPhone 3G genoplader desuden ikke, når den er docket i systemet. Brug opladeren til iPhone 3G, der blev leveret af Apple med din 3G iPhone, til at oplade din iPhone.

Ældre SoundDock-systemer blev leveret med de indsats-modeller, som er vist nedenfor. De er kompatible med de iPod-modeller, der er angivet på deres mærkat. Disse mærkater kan findes på bunden af indsatserne, som vist.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback